Akoestische oplossing Paviljoen 't Mar

Wanneer gastvrijheid en genieten hoog in het vaandel staan wil je ook dat de sfeer in je restaurant dat uitstraalt. Paviljoen ’t Mar werd geheel naar deze maatstaven verbouwd; hier voelde je de gastvrijheid, maar de akoestiek liet nog te wensen over.

 

Eurofelt werd gevraagd mee te denken in een oplossing waarbij de sfeer in het interieur niet aangetast werd. Na een bezoek aan het paviljoen en een geluidsmeting door een van onze partners is een aanbieding op maat gemaakt met plafondpanelen en akoestische wandpanelen.

De plafondpanelen bestaan uit een akoestische vulling met daaroverheen 100% wolvilt in kleur naar keuze.

De akoestische wandpanelen bestaan ook uit een akoestische vulling, hier overheen wordt een bedrukt textiel aangebracht.

 

Paviljoen ’t Mar koos voor plafondpanelen in een kleur die past bij het huidige plafond, waardoor de panelen geen aandacht trekken. Daarnaast zijn 2 wanden voorzien van op maat gemaakte, akoestisch panelen met afbeeldingen uit het archief van Paviljoen ’t Mar.

 

De plafond- en wandpanelen zijn door ons montageteam geplaatst en het verschil in akoestiek klopt exact met de verwachte resultaten van de meting. De finishing touch voor dit mooie, gastvrije restaurant is een feit!

mask NewsItems-67-attachment1_DSC_0040.JPG