3D wolvilt ontwerp als wandkleed

Een kunstwerk aan de muur en tegelijk een verbeterde akoestiek? Het kan allemaal met ons 100% wolvilt. Voor WSB Interieurs mochten wij een 3D ontwerp realiseren. 

Zoekend naar een product dat de akoestiek verbetert, als kunstwerk dient en naar eigen wens gemaakt wordt kwam WSB Interieurs terecht bij Eurofelt.

Ons 100% wilvilt heeft een akoestische werking, het is beschikbaar in ca. 70 kleuren en onze kundige confectiemedewerkers kennen de mogelijkheden van onze machines.

 

Omdat het 3D ontwerp van WSB als geheel aan de wand opgehangen zal worden moet er gebruik worden gemaakt van een backing. Het gebruik van een backing en inleg van verschillende kleuren wolvilt is ons niet vreemd, maar omdat het wolvilt verschillende diktes heeft vraagt dit om extra nauwkeurigheid en aandacht. Het ontwerp bestaat uit grote vlakken met een dikte van ca. 3 mm en tussen de vlakken contrasterende lijnen met een dikte van ca. 5 mm.

 

In nauw overleg met ons bedrijfsbureau en werkvoorbereiding wordt de klantwens besproken en worden de mogelijkheden bekeken.

Als het nodig is maken we een proef die vervolgens met de klant wordt besproken. De proef wordt geëvalueerd (ook door onze klant en de mogelijke eindklant) en waar nodig worden aanpassingen gemaakt in de uitvoering en/of in het ontwerp. Op basis hiervan wordt het ontwerp uitgevoerd, gecontroleerd, met zorg verpakt en naar de klant verzonden.

 

Iets bijzonders aan de muur? Vraag eens naar de mogelijkheden op basis van je eigen ontwerp. We denken graag oplossingsgericht met je mee!

Bel 0515 412 541 of mail info@eurofelt.nl

mask NewsItems-66-attachment1_foto4detailmaggeplaatstworden.jpg