Akoestische aankleding Botermbloemerf Heerhugowaard

Mooie ruimtes, efficiente indeling en een prettige locatie. Het (her-)inrichten van een pand brengt veel mogelijkheden met zich mee, maar soms ook aandacht met betrekking tot galm en ongewenste geluidreflectie. Het ontbreken van zachte materialen kan zorgen voor een kil binnenhuisklimaat. Door het toevoegen van ons 100% wolvilt aan de muur, als gordijn of bijvoorbeeld aan het plafond verdwijnt ongewenste galm en reflectie. 

 

Een fijne akoestiek en mooie aankleding? Het kan allemaal met ons 100% wolvilt. Voor Mapro BV mochten wij 100% wolvilt leveren voor de aankleding van hun project Boterbloemerf in Heerhugowaard, een woonzorgcomplex.

 

Wij hebben een groot kleurassortiment en hebben de meeste kleuren in 3 verschillende diktes. Daarnaast denken wij graag oplossingsgericht  mee met onze klant. Bij Eurofelt hebben wij de faciliteiten om het 100% wolvilt tot op de millimeter nauwkeurig op maat te snijden en kunnen we het vilt van een zelfklevende laag voorzien. Dit scheelt tijd en werk tijdens de montage en levert een eindresultaat van hoge kwaliteit.

 

Voor project Boterbloemerf in Heerhugowaard heeft Mapro BV 3 kleuren wolvilt uitgekozen. Het vilt hebben ze zelf op maat gesneden. Een ervaren stoffeerder kan dit gemakkelijk met een scherp mes. Dat zie je terug in het eindresultaat: mooie strakke muren voorzien van kleur en een verbeterde akoestiek!

 

Ook op zoek naar een akoestische, duurzame en brandveilige aankleding van een nieuw pand? Neem dan eens contact op: 0515 412 541 of info@eurofelt.nl

mask NewsItems-65-attachment1_100wolviltsluitstrakaan1.jpg