Aardappeldoeken van vilt

Aardappeldoeken van vilt

Voor de voedingsindustrie maken wij onder andere aardappeldoeken. Deze doeken worden veel gebruikt in de machines die nodig zijn om aardappelen te rooien. De doeken worden gemaakt van wit stevig vilt welke geen vocht opneemt. Doordat het vilt zacht aanvoelt rollen de aardappelen zonder beschadigt te worden over de machine.  De kwaliteit van de aardappelen is hierdoor hoger.

 

Elk gewenst formaat

Onze aardappeldoeken kennen geen standaardmaat en liggen daarom niet bij ons op de plank. Wel hebben wij het vilt op rol in ons magazijn staan. Wij maken de aardappeldoeken in serie op bestelling. Het mooie van deze manier van werken is dat het aardappeldoek precies op de gewenste maat gemaakt wordt. Daarnaast is het ook op een duurzame manier met de beschikbare materialen omgaan, iets wat helemaal past in deze tijd.

 

Geen aardappelen maar een andere groente rooien?

Mocht je nou geen doek nodig hebben voor aardappelen maar voor bijvoorbeeld wortels of andere knolgewassen? Ook dan is dit vilt vaak uitstekend te gebruiken. Mocht dat niet zo zijn dan hebben wij vast een vilt in ons assortiment wat wel geschikt is voor jouw toepassing.

 

Ga jij op korte termijn groente rooien? En wil je een mooie kwaliteit afleveren? We helpen je graag met het optimale doek! Het snelst heb je contact met ons door te bellen naar: 0515 -  412 541

mask NewsItems-63-attachment1_aardappeldoekenopstapel.jpg