Onze nieuwe naam & huisstijl

Wij zijn met trots onderdeel van Lampe Technical Textiles. Met onze rijke geschiedenis (sinds 1875) hebben wij een ruime kennis van materialen en de vele toepassingsgebieden. Daarnaast zijn wij een sterk groeiend bedrijf die veel ontwikkeling doormaakt. Met onze nieuwe naam Lampe Group, met als belofte: ”Creators of hi-tex solutions” willen wij onze werkwijze, visie en missie extra kracht bijzetten. 


"Wij kijken graag verder en produceren volledig op klantorder, waardoor wij op elk gewenst detail maatwerk kunnen bieden. De nieuwe naam en pay-off past bij onze hoogwaardige kwaliteit van projecten, duurzame innovaties, maatwerk en services " aldus, Quintus Lampe


Lampe Eurofelt
Er is de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe look en feel van de huisstijl, zoals onze nieuwe website (www.lampe.nl). Naast de look en feel hebben we onze structuur aangepast en onze specialiteiten onderverdeeld in divisies, waarmee wij eenvoudig kunnen laten zien wat wij  nog kunnen betekenen voor onze klanten.

 

Voor ons zal er de komende tijd ook gewerkt worden aan het optimaliseren van onze huisstijl, waarbij wij onze naam aan elkaar verbinden: Lampe Eurofelt, met als passende pay off “we make your felt creation fully hi-tex”!  

  

eurofelt.nl