Onze service uitgebreid met Ridder iQ

Onze organisatie is volledig gericht op het leveren van een totaalpakket voor onze afnemers; zowel in de producten die we zelf ontwikkelen als het advies en onze service. Hierbij is ons dagelijks streven om steeds slimmer en steeds efficiënter te werken.

Enige tijd geleden zijn wij opzoek gegaan naar een ERP-systeem die onze productieprocessen nog beter kan ondersteunen. Na een uitgebreide oriëntatiefase, hebben we gekozen voor Ridder iQ. Een intelligent systeem die direct aansluit op onze hi-tex werkwijze en waarmee wij onze  klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Denk hierbij aan koppelingen met de filter en mangeldatabase en het vastleggen van raamcontracten waarbij wij o.a. onze service kunnen waarborgen.


Implementatiefase
Als snel groeiende organisatie komt deze automatiseringsslag voor ons op het juiste moment.
Wij zijn nu enkele weken werkzaam met het pakket en nog volop in de verdere implementatie van het ERP-systeem.

""De gebruiksvriendelijkheid van het pakket is erg hoog en we zijn (nu al) erg enthousiast over de voordelen die het voor ons en onze klanten gaat opleveren. De implementatiefase, de nieuwe schermen en instellingen vergen veel van onze medewerkers, dit kan invloed hebben op de snelheid van handelen, anders dan u van ons gewend bent. We hopen op uw begrip en verwachten dat we snel weer op stoom zijn! "Aldus, Joris Lampe


Het systeem past bij onze hoogwaardige kwaliteit van projecten, duurzame innovaties, maatwerk en services. Onze opdrachtgevers verzekeren van de beste totaaloplossing in technisch textiel, dat is en blijft ons uitganspunt!

mask NewsItems-57-attachment1_Fotoridder.png