Nieuwe webshop online!

Gebruiksvriendelijk, snel en overzichtelijk

Na de succesvolle lancering van de vernieuwde Eurofelt website kon onze webwinkel niet achterblijven. In dezelfde huisstijl presenteren wij vandaag met trots het eindresultaat.

 

Alle relevante informatie zal voortaan nog duidelijker worden weergegeven. Een gedeelte van ons uitgebreide assortiment kunt u eenvoudig vanaf 1 strekkende meter via onze webshop bestellen.

 

Op www.wolvilt.nl kunt u gemakkelijk en snel betalen zonder een account aan te maken. Kijk snel op www.wolvilt.nl!

 

 

Nieuwe webshop, leuke actie

Om te vieren dat onze nieuwe webwinkel geopend is kunt u 1 week lang onze iPad en iPhone hoes met 25% korting kopen, gebruik kortingscode: nieuw!

 

Onze wolviltproducten zijn gemaakt van 100% wol en zorgen voor een optimale bescherming van uw iPad en/of iPhone. Leuk voor u zelf of als cadeau voor iemand anders.

Klik hier om naar onze viltproducten te gaan.

 

 

Volg uw bestelling

Met de opening van de nieuwe webshop bieden wij ook de mogelijkheid om uw bestelling te volgen. Wanneer de goederen bij ons het pand verlaten krijgt u een mail met een track en trace code en kunt u, indien gewenst, het aflevermoment aanpassen.

 

 

Eindresultaat

Het ontwerp van de website is gerealiseerd door de Staat van Creatie. De technische bouw is tot stand gekomen door samenwerking met Netsupport.

 

Neem een kijkje en kom vooral nog eens terug. Met nieuwsberichten houden wij u graag op de hoogte van onze activiteiten.

 

 

Inspiratiepagina 

Ook in onze webshop inspireren wij u graag met viltprojecten/-producten. Op deze pagina treft u veel afgeronde viltprojecten aan. 

 

Heeft u onlangs vilt bij ons besteld en bent u trots op uw eindresultaat? Mail uw foto naar ons en wij zullen deze, met vermelding van uw naam, aan onze inspiratiepagina toevoegen.

 

 

mask NewsItems-30-attachment1_wolvilt.nl.png