Nieuwe website online!

Duidelijk, clean en overzichtelijk 

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met de ontwikkeling van een nieuwe website. Een site die beter past bij onze organisatie van nu. Onze oude website ging al een aantal jaren mee. Het werd dus tijd voor verbetering en een nieuwe look! 

Bij het ontwerpen van de website waren 3 kenmerken erg belangrijk: duidelijk, clean en overzichtelijk.

 

  • Duidelijk: Wij vinden het erg belangrijk dat onze (nieuwe) klanten voldoende informatie kunnen vinden op onze website.
  • Clean: Onder het mom van een plaatje zegt meer dan duizend woorden, hebben wij gekozen voor veel afbeeldingen en minder tekst.
  • Overzichtelijk: Uiteraard bezoeken wij zelf ook veel websites en wat is er vervelender dan het niet kunnen vinden van de gegevens waar je naar op zoek bent.

 

 

Nieuw op onze website is de inspiratiepagina.

Hier treft u veel  afgeronde viltprojecten aan. Om de veelzijdigheid van vilt te laten zien, hebben wij een aantal van onze klanten gevraagd foto's aan te leveren. Heeft u ook een afgerond project en ziet u deze graag terug op onze inspiratiepagina? Stuur ons dan een mail met de foto's. 

 

 

Eindresultaat

Het ontwerp van de website is gerealiseerd door de Staat van Creatie. De technische bouw is tot stand gekomen door samwenwerking met Netsupport. Neem een kijkje en kom vooral nog eens terug. Met nieuwsberichten houden wij u graag op de hoogte van onze activiteiten.

 

 

Uw mening

We zijn erg blij met het eindresultaat en hopen dat de vernieuwde site een duidelijk beeld geeft van onze organisatie. Heeft u nog vragen of opmerkingen met betrekking tot de website? Deel ze met ons! 

 

 

mask NewsItems-26-attachment1_websitenieuw.png